Design uden navn-3

Kom med på 3 dages Ø-Ophold i lille eksklusiv gruppe + 8 ugers online fællesskab.

Hvis du længes efter mere lethed og glæde i dit liv, så er det her lige noget for dig.

Ring tlf. 4040 1147 eller skriv til ingehalmoe@halmoehus.dk

Du vil sammen med de andre (I er max. 4 i gruppen) begynde på en ny transformerende personlig udviklingsrejse. 

Det er 3 fantastiske dage hvor vi har fokus på

 • Nærvær
 • Fælleskab
 • Naturen i Ø-havet
 • Selvudvikling
 • Relationer

Efter de her 3 dage vil du stå på et helt nyt fundament, så du står meget stærkere i dig selv. Gruppen vil følges i 8 uger hvor vi har 4 online samtaler og møder hvor vi følger op på jeres nye processer.

Læs nederst på siden, hvad andre deltagere siger om opholdet. 

Det her får du med hjem

 • Kickstartet din personlige udvikling
 • Forståelse for hvilke følelser der kan ligge bag fysiske symptomer
 • Træning i at bruge tankefeltterapi
 • Skønne og lette meditationer der guider dig ind i din indre verden – derind hvor du har alle dine svar
 • Ny måde at få energi og velvære i naturen
 • Nyt fællesskab og netværk
 • Opfølgning på din proces via 3 gruppe zoom møder og et individuelt opkald. 

Det bliver 3 fantastiske dage med max. 4 deltagere – fordybelse – ro – fælleskab - vandreture ved havet – meditation i strandhus – hente energi i naturen – tankefeltterapi – METAsundhed – Økologisk vegetarmad - indkvartering på eneværelse og mulighed for alene tid. 

Når du nu er rejst til Danmarks smukkeste Ø, har du mulighed for at blive både før og/eller efter vores Ø-Ophold.  

Daglige meditationer og vandreture til dette skønne sted

 

Skal du med?

IMG_3474
Design uden navn-4

DATOER 2021


Du kan også overveje at komme med i København eller Vejle hvor du kan deltage uden overnatning og du får det samme store udbytte af det.

>> Læs mere om Workshoppen - klik her << PRISER for Ærø ophold i 2021 

For 30 timers eksklusivt ophold i gruppe med max 4 deltagere, 8 ugers fælleskab og proces, selvfordybelse, nyt fællesskab, fortrolige samtaler og 4 opfølgende samtaler. 

Normalpris 7.900,-

5.900 kr. ved tilmelding og betaling inden 1. maj - spar 2.000,-

6.900 kr. ved tilmelding og betaling inden 1. juni - spar 1.000,-Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at ringe til mig på tlf. 4040 1147 eller skrive til ingehalmoe@halmoehus.dkAnne var med og sendte denne mail og evaluering:

Hej Inge.
Så har jeg fået taget mig sammen til at evaluere dit fremragende kursus, som jeg har haft megen glæde af, og gerne reklamerer for. Og jeg kunne også finde på at komme tilbage igen…..
Fortsat held og lykke med dine kurser.
Mange kærlige hilsner
Anne

Ved at arbejde med Inge har jeg fået ny inspiration til mit fremtidige liv. Hvor er jeg på vej hen og hvad er mine mål? Jeg fik tid til at stoppe op og mærke mig selv, vende blikket indad og finde ind til min essens. Det var dejligt at stoppe op, og komme et helt nyt sted hen og se og opleve mig selv i helikopterperspektiv. Inge var fantastisk, god til at facilitere gruppeprocessen og vi fik alle den sparring vi kunne ønske os.


Kursus foregik i nogle meget æstetiske omgivelser i Inges sommerresidens og i hendes strandhus. 2 meget dejlige steder. Inge har en æstetisk sans, så man følte sig godt tilpas og meget velkommen i hendes 2 huse, hvor alt var indrettet efter, at vi skulle komme. Hun lavede dejlig mad og sørgede for alt, hvad hjertet kunne ønske sig. Vi måtte ikke hjælpe til i køkkenet, hvilket betød at vi kunne slappe helt af og overgive os, til vores egen proces.


Jeg kan give Inge de bedste anbefalinger, hun er varm, klog, spændende og sjov at være sammen med, og så er hun god til at lytte og hun gav mig lige den sparring jeg havde behov for.

Jeg bemærkede da jeg kom hjem, at mine veninder noterede sig, at jeg var meget glad og fuld af energi og godt humør, så det fik jeg altså også ud af kurset.


Udover dette fik jeg meget lyst til at komme tilbage til Marstal, som er en meget smuk by, med mange smukke huse og en hyggelig atmosfære. Så nu er jeg i gang med at overtale min mand til at købe et byhus i Marstal.


Kirstine var med og skrev:

1) Inge gav mig modet til at arbejde med mig selv i en gruppe gennem 3 dage på Ærø. Noget jeg altid har haft modstand på. Inge fik skabt et rum, hvor jeg voksede mere og fik et større udbytte end jeg nogensinde havde drømt om. Opholdet på Ærø har givet mig en ny start på et liv med fokus på kærlighed, hvor jeg siger farvel til selvbebrejdelse og bekymring. For første gang siden jeg fik børn, kan jeg mærke min egen vision for mit liv.

2) Jeg oplever Inge som en usædvanlig dygtig terapeut. Det jeg bedst kan lide ved samarbejdet med Inge, er hendes kærlige væsen og det rum hun skaber omkring sig. Hun inspirerer og skaber tryghed. Nye svære indsigter i gamle traumer skal forløses i både følelser og krop. Jeg har ikke mødt en som gør det bedre end Inge.  

3) Jeg har arbejdet med en del terapeuter, Inge er den første jeg uden forbehold vil anbefale til andre.


Lone var med på Ø-Opholdet og skrev:

Ved at arbejde med Inge har jeg fået god indsigt i tankefeltterapi og et super redskab til egen behandling i hverdagen. Denne metode kan bruges til store som små frustrationer og blokeringer. jeg har fået selvindsigt og nøglen til selvkærlighed. Blevet opmærksom på hele tiden at være observatør på mine tanker.

Det , jeg bedst kan lide ved samarbejde med Inge er, den umiddelbare og lattermilde Inge . At undervisningen er helt nede på jorden og at der er plads til spontanitet og det der optager deltagerne. Undervisningen i strandhytten var fantastisk og der var en magisk stemning i og omkring hytten. Fedt med så meget natur og gåture i eget selskab. Lækker mad ! Sidst men ikke mindst, at der kun var 4 deltagere på holdet. Der var mulighed for at lytte til de andres input og blive hørt.

Jeg vil klart anbefale andre at tage et sådant ophold og anbefale en til en session med Inge. Oplever at Inge er meget vidende omkring hvordan krop og sind fungerer og hænger sammen. Spændende at blive bekendt med METAsundhed.

Mit ophold på Ærø har gjort , at jeg kan nyde min ferie i fulde drag i eget selskab. Har ikke længere brug for hele tiden at have aftaler i min kalender!! Er begyndt at skrive dagbog . Et super redskab til at reflektere over hverdagen.


Lise var med og skrev:

Jeg fik inspiration og værktøjer til “ny begyndelse”
Inge er meget seriøs og engageret i de mennesker, hun arbejder med. “Ærlighed over kommercielt udbytte” er vist overskriften.

Vil gerne arbejde med Inge, da hun evner at fokusere på den enkelte og samtidig bevare overblikket over hele holdet.

Inge er den perfekte værtinde, og hendes energi ligger på et højt plan. Jeg nød måltiderne, hvor der også var god tid til samtale.

Som single og eneboer var jeg overrasket over så fint, det gik med at være sammen med  andre i 30 timer. De fysiske rammer var optimale, især strandhuset, og et hold på fire fungerede fint.
God fordeling mellem det faglige og sociale.

Jeg medgiver hermed Inge mine bedste anbefalinger for hendes høje faglige indsigt og menneskelige kvalifikationer, og kurset har givet mig inspiration til at komme videre, og nu ved jeg, hvor jeg kan henvende mig, hvis der opstår nogle udfordringer, jeg ikke selv kan tackle.


Ketti fra Købehavn var med og skrev på facebook:

Totalt genialt og vidunderligt at gå i bare tær fra strandhytte ned gennem græsset til havet for at trække sit vejr dybt og skrige ned i en skrige pude. Og derefter går alene i skoven under paraplyen i regnen.

Jeg får sluppet og sluppet og fyldt Ketti-energi på og for tusind gang arbejdet med de grænser som jeg hver evig eneste fucking dag skal være så opmærksom på.

Jeg kender det at skrige rigtig godt fra alle mine år i teatret og gennem de utallige afrocubanske religiøse ceremonier jeg har deltaget i med trance og jeg skal komme efter dig.

Men at skrige i en speciel designet pude er noget helt andet, for skriget forsvinder ikke ud i det uendelige - det bliver hos mig og min forløsning. Det skal jeg arbejde så meget mere med.

Så dejligt med Ketti-tid hos en yderst kompetent Terepeut - i kbh er jeg i forløb tit hos dygtige, men hvor giver det dog meget at være i proces i tre dage - 10 timer om dagen på en Ø omgivet af hav og natur.


Anne var med på ø-opholdet og hun skrev dette:

"Når jeg tænker tilbage så bliver jeg fuld af latter - det er så skønt at vi fik grinet så meget, så jeg ler når jeg tænker tilbage :)

Jeg er mere afklaret omkring mange af mine problematikker og har givet slip på følelser som jeg var tyngen af. 

Jeg har fået adgang til mange af mine følelser - ikke mindst min latter som jeg fyldes af når jeg tænker tilbage på opholdet. Det var så befriende at give slip.

Jeg har fået metoder med mig hjem, som jeg kan bruge af i min fortsatte udvikling.

Inge er fundamenteret i sin tro, - hun er inspirerende og tryghedsskabende. Inge giver alt hvad hun har i sig på alle måder. 

Jeg elsker at Inge er en terapeut som ud over at guide en, også er ærlig med sin historie og sig selv. 

Man kan føle sig tryg ved Inge, uanset hvilke følelser, tanker eller problematikker man kommer med. Der er ikke noget som der ikke kan ses på og kommes videre med, så det kan blive forløst. 

Følelser og tanker blev forvandlet til indsigt og lettelse, og vi oplevede mange gange at det blev en befriende latter.

Når du arbejder med Inge, kan du være tryg ved at alt er ok. Du bliver guidet til større indsigt i dig selv i de mest skønne omgivelser og med sund og lækker mad. Jeg vil komme igen og igen for at blive hjulpet med at "elske mig selv" og acceptere mig selv med alt hvad jeg er.

Så..

Jeg føler mig mere lettet ift. Mine følelser og problematikker.

Jeg har været i fantastiske omgivelser.

Jeg har spist den lækreste mad.

Jeg er blevet forkælet.

Jeg har haft samvær med anden deltager, som har været en skøn person der både var ærlig, inspirerende - og vi har haft mange gode grin.

Jeg kommer hjem med mange teknikker som kan hjælpe mig fremadrettet i mit arbejde med mig selv. 

Jeg vil klart anbefale opholdet til andre!Ulla var også med og hun skrev dette til mig:

"Hej Inge

Jeg mærker, jeg er kommet mere i kontakt med mine følelser. Og i stand til at finde ud af, hvor de stammer fra. Det gør mig også langt bedre i stand til at sætte ord på og fokusere på årsagen i stedet for "bare" at være i dårligt humør.

Du er fantastisk jordnær og ikke bange for selv at bidrage. Du er så god til at ramme det bagvedliggende og udfordre en. Det giver en god og levende proces og du danner rammen om et trygt sted at åbne op og turde se på nogle "gemmer".

Jeg vil helt klart give dig en varm anbefaling. Det var et super skønt opholde i fantastiske rammer både fysiske og mentale og jeg kommer helt sikkert igen.

Det er meget givende at stoppe op og mærke efter, hvor man er og hvor man vil hen.

De kærligste hilsner
Ulla"


Kirsten skrev, at det var det bedste hun havde gjort for sig selv i mange mange år!

På de 30 timer fik jeg lært at få styr på tanker og følelser og berolige mig selv med nogle øvelser.
Jeg lærte at komme ind til det “lille barn” i mig, noget jeg ikke forstod førhen.
Det bedste er måden Inge forklare og siger ting på, bestemt men alligevel med følelse og forståelse.
Vil varmt anbefale et ø-ophold med Inge, det har været super godt, herligt, er så glad og lykkelig for at have været med. Simpelthen det bedste for mig.